Eğitim Takvimi Liste

Eğitim Takvimi Liste
Başlık

HACCP Eğitimi

Tarihi: 27.08.2021  Saat: 09:30 - 17:00 

Eğitim Yeri: Online

Eğitimin Hedefi

Gıda güvenliği, Güvenilir gıdayı tüketicilere sürekli sunabilmenin yolu; gıda güvenliğinin tüm aşamalarında (üretim, paketleme ve dağıtım gibi) aşamalarında etkili bir Gıda Güvenliği Yönetim Sitemi uygulamaktan geçer.

Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’nin de temelini Risk Analizi oluşturur. Etkili bir risk analizi, HACCP (Kritik Kontrol Noktaları için Tehlike Analizi) uygulamaları ile mümkündür. HACCP eğitimi; kuruluşlarında HACCP şartlarına göre risk analizi yapacak, uygulayacak ve geliştirecek olan sistemin aşamalarını katılımcılara kazandırmayı amaçlar.

Eğitimin Kapsamı

·       HACCP Sistemi’nin amacı

·       HACCP Sistemi’nin 12 Adımı

·       HACCP ekibinin kurulması

·       Ürünlerin tanımlanması

·       Amaçlanan kullanım şeklinin tanımlanması

·       Akış diyagramının oluşturulması

·       Akış diyagramının yerinde doğrulanması

·       Tehlike analizinin yapılması – PRENSİP 1

·       Kritik kontrol noktalarının belirlenmesi (CCP’ler) – PRENSİP 2

·       Kritik limitlerin oluşturulması – PRENSİP 3

·       CCP’leri izleme sisteminin oluşturulması – PRENSİP 4

·       Düzeltici faaliyetlerin belirlenmesi – PRENSİP 5

·       Doğrulama ve geçerli kılma prosedürlerinin oluşturulması – PRENSİP 6

·       Doküman ve kayıt kontrol yönteminin oluşturulması – PRENSİP 7

·       HACCP Sistemi’nin kurulmasında çalışma safhaları

·       Gıda Güvenliği tehlikeleri

·       Ön koşul programları

·       Tehlike analizi ve kritik kontrol noktalarının belirlenmesi

·       HACCP Planları hazırlanması

·       Dokümantasyonun oluşturulması, kayıtların kontrolü

·       Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış

Kimler Katılmalı

Gıda maddeleri üretiminden ambalajlama, depolama ve taşımaya kadar bütün aşamalardaki firmaların kalite ve üretim çalışanları

Ön Bilgi

HACCP eğitimi için Temel hijyen ve Sanitasyon ön bilgisi gerekmektedir.

Eğitim Süresi

1 gün

Açıklama

HACCP eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ONLINE BRC Ambalaj Versiyon 6 Eğitimi

BRC - PM versiyon 6

Ambalaj ve Ambalajlama Malzemeleri Global Standart Eğitimi

"vaka çalışmalarıyla desteklenmiş uygulamalı eğitim " 

 

Başlangıç Tarihi: 07.10.2021   Saat: 09:30-17:00

Bitiş Tarihi: 08.10.2021   Saat: 09:30-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ONLINE BRC Gıda Versiyon 8 Eğitimi

ONLINE BRC Gıda Versiyon 8

Gıda Güvenliği Global Standart Eğitimi
 

"8. Versiyonun Getirdiği Yeniliklerle Standarda 

Özgü Atölye Çalışmalarıyla Desteklenmiş Eğitim " 
 

Başlangıç Tarihi: 08.09.2020   Saat: 09:30 - 17:30 

Bitiş Tarihi: 09.09.2020   Saat: 09:30 - 17:30 

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ONLINE ISO 19011 Kuruluş İçi Tetkikçi Eğitimi

ONLINE ISO 19011 Kuruluş İçi İç Tetkikçi Eğitimi


"vaka çalışmalarıyla desteklenmiş uygulamalı eğitim " 

Tarihi: 11.10.2021   Saat: 09:30-17:30

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

Bu eğitim öncesi BRC Ambalaj / Gıda / Broker / CP standartlarından birine katılmış olma zorunluluğu vardır.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Sınav da online yapılacaktır.

Sınavdan 70 ve üzeri alanlara Başarı Sertifikası, 70 'nin altında kalan katılımcılara Katılım Sertifikası verilecektir.

2 defa sınav hakkı mevcuttur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ONLINE BRC CP / Versiyon 4

ONLINE BRC CP / Versiyon 4

Tüketici Ürünleri için Global Standart Eğitimi
 

"Atölye Çalışmalarıyla Desteklenmiş Eğitim " 

 

Başlangıç Tarihi: 03.07.2020   Saat: 09:00 - 17:30

Bitiş Tarihi: 04.07.2020   Saat: 09:00 - 17:30 

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

 

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ONLINE Gıda Savunması ( Food Defence) Eğitimi

Gıda Savunması ( Food Defence) Eğitimi

"vaka çalışmalarıyla desteklenmiş uygulamalı eğitim " 

Tarihi: 23.06.2020   Saat: 09:00-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı

ONLINE Gıda Dolandırıcılığı / Taklit & Tağşiş ( Food Fraud) Eğitimi

Gıda Dolandırıcılığı / Taklit & Tağşiş ( Food Fraud) Eğitimi

"vaka çalışmalarıyla desteklenmiş uygulamalı eğitim " 

Tarihi: 30.06.2020   Saat: 09:00-17:00

Eğitim Yeri: ONLINE

Eğitimci: Okşan Bitirmiş Kardeş

Eğitim Ücreti: 250 TL + KDV

NOT:

Eğitiminin en az % 80’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İnteraktif eğitim için kameraların açık tutulması zorunludur.

Kayıt başvuru sırasına göre alınmaktadır.

...
Etkinlik Detayı