Türk Gıda Kodeksi

 

 

 YÖNETMELİK / TEBLİĞ

 

 TEBLİĞ
     NO

 YAYIN/  DEĞİŞİKLİK  TARİHİ

VETERİNER HİZMETLERİ, BİTKİ SAĞLIĞI, GIDA VE YEM KANUNU

 -

 29.04.2017

Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği  

29.12.2011

Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği

-

29.12.2011

-

26.01.2017

 Türk Gıda Kodeksi Gıda İle Temas Eden Madde ve Malzemelere Dair  Yönetmelik

 -

 05.04.2018

 Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği

 -

 12.06.2018

 Türk Gıda Kodeksi Hazırlama Yönetmeliği

 -

 29.12.2011

 Türk Gıda Kodeksi Pestisitlerin Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği

 -

 25.11.2016

Gıda İle Temas Eden Madde Ve Malzeme Üreten İşletmelerin Kayıt İşlemleri İle İyi Üretim Uygulamalarına Dair Yönetmelik - 02.02.2013

 Türk Gıda Kodeksi Hayvansal Gıdalarda Bulunabilecek Farmakolojik Aktif  Maddelerin  Sınıflandırılması ve Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği

 -

 07.03.2017

 Gıda Işınlama Yönetmeliği

 -

 19.12.2003

 Türk Gıda Kodeksi Aroma vericiler ve Aroma verme Özelliği Taşıyan Gıda  Bileşenleri  Yönetmeliği

 - 

 24.01.2017

Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Enzimleri ve Gıda Aroma Vericilerine İlişkin Ortak İzin Prosedürü Hakkında Yönetmelik

- 24.02.2017

 Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği

-

19.12.2012

Türk Gıda Kodeksi Hedef Dışı Yemlere Taşınması Önlenemeyen Koksidiyostatların ve Histomonostatların Hayvansal Gıdalardaki Maksimum Miktarları Hakkında Yönetmelik  - 08.02.2015

Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddelerinin Spesifikasyonları Hakkında Yönetmelik

-

03.04.2017

 Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği 

 2012/74 

 18.07.2016

 Türk Gıda Kodeksi Rejenere Selüloz Filmlerden Üretilmiş, Gıda İle Temas  Eden Madde ve Malzemeler Tebliği 

 2012/31

 19.04.2012

 Türk Gıda Kodeksi Gıda İle Temas Eden Seramik Malzemeler Tebliği 

 2012/30

 19.04.2012

 Türk Gıda Kodeksi Belirli Epoksi Türevlerinin Gıda İle Temas Eden Madde  Malzemelerde Kullanımının Kısıtlanması Hakkında Tebliğ

 2012/32

 12.04.2012

 Türk Gıda Kodeksi Bitki Adı İle Anılan Yağlar Tebliği

 2012/29

 26.06.2015

 Türk Gıda Kodeksi Gıdaların Ait Olduğu Partiyi Tanımlayan İşaretler veya  Numaralar Hakkında Tebliğ 

  2012/7

 04.01.2012

 Türk Gıda Kodeksi Yenilebilir Kazein ve Kazeinatların Kimyasal Analizi İçin  Numune Alma Metotları Tebliği 

 2012/6

 04.01.2012

Türk Gıda Kodeksi Belirli Gıdalarda Dioksinlerin, Dioksin Benzeri Poliklorlu Bifenillerin ve Dioksin Benzeri Olmayan Poliklorlu Bifenillerin Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği

 2015/32

 29.07.2015

 Türk Gıda Kodeksi Gluten İntoleransı Olan Bireylere Uygun Gıdalar Tebliği 

 2012/4

 04.01.2012

 Türk Gıda Kodeksi Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarının Kimyasal Analizi  Numune Alma Metotları Tebliği 

 2012/3

 04.01.2012

Türk Gida Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği

2009/25 16.02.2009

 Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği 

 2012/2

 02.04.2013

 Türk Gıda Kodeksi Bira Tebliği 

 2006/33

 21.12.2011

 Türk Gıda Kodeksi Gıdalarda Pestisit Kalıntılarının Resmi Kontrolü İçin  Numune Alma Metotları Tebliği 

 2011/34

 15.08.2011

 Türk Gıda Kodeksi Belirli Gıdalarda Nitrat Limitinin Resmi Kontrolü İçin  Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği 

 2011/33

 15.08.2011

 Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Mikotoksin Limitlerinin Resmi Kontrolü İçin  Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği 

 2011/32 

 15.08.2011

 Türk Gıda Kodeksi Pirinç Tebliği 

 2010/60

 07.01.2011

 Türk Gıda Kodeksi Zeytinyağı ve Pirina Yağı Tebliği 

 2017/26

17.09.2017

Türk Gıda Kodeksi Zeytinyağı ve Pirina Yağı Analiz Metotları Tebliği 2014/53

20.11.2014

 Türk Gıda Kodeksi Bulgur Tebliği 

2016/49

 26.01.2017

 Türk Gıda Kodeksi Şarap Tebliği 

 2008/67 

 04.02.2009

Türk Gıda Kodeksi Aromatize Şarap, Aromatize Şarap Bazlı İçki Ve Aromatize Şarap Kokteyli Tebliği 

2006/28 07.07.2006

 Türk Gıda Kodeksi Yumurta Tebliği

 2014/55

20.12.2014

 Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği

 2013/9

 02.04.2013

 Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği  

 2013/12

 10.04.2013

Türk Gıda Kodeksi Distile Alkollü İçkiler Tebliği 2016/55 21.03.2017

 Türk Gıda Kodeksi Distile Alkollü İçkiler Analiz Metotları Tebliği 

 2017/9

21.03.2017

 Türk Gıda Kodeksi Gıda ile Temas Eden Plastik Madde ve Malzemeler  Tebliği

 2013/34

 23.03.2016

 Türk Gıda Kodeksi Gıda ile Temas Eden Plastik Madde ve Malzemelerin  Bileşenlerinin  Migrasyon Testinde Kullanılan Gıda Benzerleri Listesi  Tebliği 

 2013/35

 17.07.2013

 Türk Gıda Kodeksi Gıda Maddelerinin ve Gıda Bileşenlerinin Üretiminde
 Kullanılan Ekstraksiyon Çözücüleri Tebliği 

 2013/45

 18.08.2013

 Türk Gıda Kodeksi Tuz Tebliği 

 2013/48

 16.08.2013

 Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliği

 2013/49

 17.09.2017

 Türk Gıda Kodeksi Lokum Tebliği 

 2013/55

 12.09.2013

 Türk Gıda Kodeksi Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Tebliği 

 2005/18

 03.09.2008

Türk Gıda Kodeksi Koyulaştırılmış Süt Ve Süttozlarının Kimyasal Analizi İçin Numune Alma Metotları Tebliği

2012/3 04.01.2012

 Türk Gıda Kodeksi Hindiba Ekstraktı Tebliği 

 2008/56

 24.10.2008

 Türk Gıda Kodeksi Reçel, Jöle, Marmelat ve Tatlandırılmış Kestane Püresi  Tebliği

 2006/55

 09.03.2007

 Türk Gıda Kodeksi Üzüm Pekmezi Tebliği 

2017/8

 30.06.2017

 Türk Gıda Kodeksi Alkolsüz İçecekler Tebliği 

 2007/26

 01.11.2007

 Türk Gıda Kodeksi Enerji İçecekleri Tebliği 

2017/4 30.06.2017

 Türk Gıda Kodeksi Aromatize Şarap, Aromatize Şarap Bazlı İçki Aromatize  Şarap Kokteyli Tebliği 

 2006/28

 07.07.2006

 Türk Gıda Kodeksi Şeker Tebliği 

 2006/40

 23.08.2006

 Türk Gıda Kodeksi Kahve ve Kahve Ekstraktları Tebliği 

 2016/7

 03.03.2016

 Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği 

 2012/58

 27.07.2012

 Türk Gıda Kodeksi Devam Formülleri Tebliği 

 2014/32

 15.08.2014

 Türk Gıda Kodeksi Sofralık Zeytin Tebliği 

 2014/33

 23.08.2014

 Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliği 

 2014/47

 18.10.2014

 Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdaların Depolanması, Muhafazası  veTaşınması Sırasında Sıcaklığın İzlenmesi Hakkında Tebliği 

 2014/48

 18.10.2014

Türk Gıda Kodeksi İnsan Tüketimine Sunulan Hızlı Dondurulmuş Gıdalarda Sıcaklığın Resmi Kontrolü İçin Kontrol Noktalarının Seçilmesi Ve Ölçüm Metodu Tebliği

2015/34 31.07.2015

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği 

2015/6

08.02.2015

Türk Gıda Kodeksi Çay Tebliği

2015/30 17.06.2015




 

 

 

 

 

 

DUYURULAR

E-BÜLTEN KAYIT

Tüm gelişmelerden haberdar olun.

KURUMSAL

DANIŞMANLIK

EĞİTİM

DENETİM